Elektrische BOB Bike: stijlvol over golfbaan (2024)

Nieuws

Elektrische BOB Bike: stijlvol over golfbaan (1)

Je zoeft letterlijk stijlvol over de golfbaan met de kekke BOB Bike. De vernieuwde versie is, vers van de fabrieksband, uit te testen tijdens KLM Open.
Nee, het is geen step en ook geen fiets. Je geeft gewoon gas met je rechterhand en in no-time ben je weer bij je bal. Remmen, voor- en achterwiel apart, gaat gewoon met de handgrepen aan het stuur.
De BOB Bike wordt de Rolls Royce onder de elektrische bikes genoemd. En dat is geen woord te veel gezegd, want aan alles is door de slimme ontwerpers gedacht. Zo is het dikke buizenframe volledig van aluminium zodat de bike lekker licht is. Maar het is ook een krachtpatser want met een maximum snelheid van 25 kilometer per uur heeft hij een bereik van ruim zestig kilometer. De led-verlichting is ‘verstopt’ in het spatbord en alle kabels zijn keurig weggewerkt. Een standaard is overbodig want de BOB Bike blijft door z’n dikke banden gewoon stevig op iedere ondergrond staan. Je golftas is gemakkelijk te bevestigen aan een stevige beugel en ook zijn er houders voor telefoon, bekers en kaarten beschikbaar.
De robuuste golfvriend is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Voor bedrijven kan de BOB Bike zelfs in de huiskleuren, al dan niet voorzien van eigen logo, worden geleverd.
De treeplank is hoog genoeg zodat hobbels en bobbels onderweg geen obstakels vormen. Sleutels zijn door het geavanceerde keysystem overbodig geworden. En zo rij je als een zonnetje én stijlvol over de golfbaan. Wie heeft er nog een buggy nodig?
Nieuwsgierig geworden? Bij stand 37 van BOB Bike is ‘ie uit te testen tijdens het KLM Open. Een blinkende oranje versie trappelt van ongeduld om uitgetest te worden. Waarschuwing vooraf: wie eenmaal de BOB Bike heeft geprobeerd, is al snel ‘verkocht’...

Nieuw bij TUI Golf: golbreaks dichtbij huis Nieuw bij TUI Golf: golbreaks dichtbij huis TUI is alweer twee jaar actief in de golfmarkt met haar all-in-one golfvakanties. Steeds meer golfers weten de weg naar een betaalbare en complete g.. 8 mei, 11:46 Miljoenen dollars voor spelers die trouw zijn gebleven aan PGA Tour Miljoenen dollars voor spelers die trouw zijn gebleven aan PGA Tour Terwijl er achter de schermen nog altijd lijkt te worden gesproken over een mogelijk fusie tussen de PGA Tour en het rivaliserende LIV Golf, heeft.. 7 mei, 20:00
Scottie Scheffler op eenzame hoogte, maar is hij het zo goed als Tiger Woods? Scottie Scheffler op eenzame hoogte, maar is hij het zo goed als Tiger Woods? Scottie Scheffler verzekerde zich op Augusta van zijn tweede zege in de Masters. Niet alleen daarmee maakte hij nog eens duidelijk dat hij momenteel.. 7 mei, 11:00 Nikki Hofstede dicht bij eerste professionele overwinning Nikki Hofstede dicht bij eerste professionele overwinning Nikki Hofstede was in Spanje dicht bij de eerste professionele overwinning in haar loopbaan. Op de Santander Golf Tour capituleerde ze pas na een pl.. 7 mei, 09:00 Drama voor Houtrak: mannen degraderen uit de hoofdklasse Drama voor Houtrak: mannen degraderen uit de hoofdklasse Een drama in de hoofdklasse voor Houtrak. De meervoudig landskampioen en Europees kampioen keek degradatie naar de eerste klasse in de ogen. Die was.. 6 mei, 21:34
Leo van de Ruit (1947-2024): Liefhebber tot in elke vezel Leo van de Ruit (1947-2024): Liefhebber tot in elke vezel Leo van de Ruit werd een carrière van zo'n vijftig jaar in de sportjournalistiek toegedicht, maar eigenlijk waren dat er gewoon zestig. Van de Ruit.. 6 mei, 21:25 Routines: geheim van consistent golfen Routines: geheim van consistent golfen Het belang van routines in golf kan niet worden onderschat; ze vormen de ruggengraat van het golfspel. Wist je al dat het implementeren van routines.. 30 apr, 11:08 Zakelijke netwerken samen de grootste Zakelijke netwerken samen de grootste In hun streven om zakelijke golfers nog beter van dienst te zijn, gaan de zakelijke golfnetwerken Company Golf Club en JORIS Golf Business Events.. 19 apr, 09:00 De mooie comeback van Matteo Manassero De mooie comeback van Matteo Manassero Hij gold jarenlang als het wonderkind van de - toen nog - European Tour. Matteo Manassero had als tiener de golfwereld aan zijn voeten. Tot het inee.. 15 apr, 09:00 Links Valley al voor vijfde keer op rij de beste 9-holes golfbaan van Nederland Links Valley al voor vijfde keer op rij de beste 9-holes golfbaan van Nederland De ranking van de courses met negen holes vertoont de laatste jaren weinig verrassingen als het gaat om de koploper. Dat is in 2024 namelijk voor de.. 13 apr, 09:00 Aydan Verdonk: verstand boven kracht Aydan Verdonk: verstand boven kracht Aydan Verdonk promoveerde enkele jaren geleden als topamateur tot de nationale knuffelbeer van golfend Nederland. Goedlachs, sympathiek én vooral me.. 10 apr, 11:19 Vince van Veen maakt volwassen keuzes Vince van Veen maakt volwassen keuzes Vince van Veen kwam onlangs met een leuke primeur. De golfer uit Almere gaat de boeken in als de eerste winnaar op de nieuwe One Golf League. 10 apr, 11:17
Elektrische BOB Bike: stijlvol over golfbaan (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated:

Views: 6019

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.